SCV is happy to announce its newest challenge-
the founding of the SCV WOMEN´S TEAM

From 5th of June onwards Indoor - softball - sessions will be hold on Tuesdays from 6.45 pm to 8.15 pm at Turnhalle Königin-Katharina-Stift, Schillerstr. 5 (right in the center of Stuttgart). Later on we plan to offer additional outdoor training at our ground in Esslingen. The coach will be our ladies officer, national player Wasantha De Silva. He is an ICC level 2 coach and therefore highly qualified. The equipment for indoor training will be provided, all what you need are sports clothes.

Our target is to build a ladies team what is playing in the German league. As there are only few ladies teams so far, there is a chance to start in the Bundesliga (the highest ranking German league). The team members will have to become SCV club members in order to play the league, but this decision can be taken later. In the beginning we will offer the training for free.

Interested to join? Then please contact us via the contact form on this website. We are looking forward to welcome you soon!

SCV stellt sich einer neuen Herausforderung -
der Gründung des SCV FRAUEN TEAMS

Ab 5. Juni findet unser Hallen-Softball-Training immer dienstags von 18.45 bis 20.15 in der Turnhalle Königin-Katharina-Stift, Schillerstr. 5, (direkt im Zentrum von Stuttgart) statt. Für die Zukunft ist ein zusätzliches Outdoor-Training auf unserem Feld in Esslingen geplant. Unser Frauenwart, der Nationalspieler und ICC level 2 coach Wasantha De Silva, wird das Training leiten. Die Ausrüstung für das Hallentraining wird gestellt, Du benötigt nur Deine Sportkleidung.

Unser Ziel ist eine Frauenmannschaft, die an der Deutschen Liga teilnimmt. Frauencricket steckt hierzulande noch in den Kinderschuhen, deswegen besteht die Chance, gleich in der Bundesliga zu starten. Teammitglieder müssen die Mitgliedschaft im SCV vorweisen, aber für diese Entscheidung hast Du noch Zeit: Am Anfang bieten wir unser Training kostenlos an.

Haben wir Dein Interesse geweckt? Dann schreib uns bitte über das Kontaktformular auf dieser Webseite. Wir freuen uns auf Dich!