Your message goes to the Youth officer Ruchit Telrandhe

*Please fill out the required fields in the form.

2016 Schooltraining Maria Montessori Schule
2017 Schooltraining Maria Montessori Schule
2017 Kinder-und Jugendfestival
2018 School at Scharnhausener Park

Integration Project 2018

SCV offers the chance for a one-season-free-membership to young asylum seekers:

If you are 8 to 14 years old and a beginner to Cricket, you are invited to join our kids training.

If you are 15 to 17 years old and have some experience in playing Cricket,
you are eligible to join our men´s training and might get the chance to play in one of our teams.

As the offer is limited, please hurry up and contact us for the terms and conditions !

SCV bietet jungen Asylsuchenden eine kostenlose Mitgliedschaft für die Saison 2018:

Wenn Du zwischen 8 und 14 und Anfänger bist, wird unser Kindertraining das Richtige sein.

Wenn Du zwischen 15 und 17 bist und schon Erfahrung mit Cricket hast, wirst Du beim Männertraining mitmachen und vielleicht sogar in einem unserer Teams spielen können.

Dieses Angebot ist begrenzt, also schnell Kontakt mit uns aufnehmen um die näheren Bedingungen zu erfahren!

• Schooltraining Maria Montessori Schule

• Kinder- und Jugendfestival 2017